790 views

Rating

0%

Description:

Mijn vriendin wil mij verrassen en heeft zich voor de gelegenheid sexy gekleed. In een prachtig negligé komt ze de slaapkamer in geslopen, mooie doorschijnende stof, en bijzonder klein stringetje. Ze klimt op het bed terwijl ik de camera laat draaien. Ze begint mijn grote piemel te zuigen, mijn pik groeit door haar zachte aanraking en warme lippen. tijdens het aftrekken, trekt ze voorzichtig haar string uit. Ze gaat meet haar beentjes weid tegenover mijn pik zitten en schuift mijn piemel een klein stukje in haar vagina. Met haar vingers draait ze om haar clitoris, en schuift iets naar voren, zodat mijn eikel helemaal in haar kutje verdwijnt. ze houdt het niet meer en klimt op mijn piemel, in op en neer gaande beweging voel ik haar nauwe kutje steeds natter worden. Ze pauzeert even zodat ik op adem kan komen, ik wil niet te vroeg ejaculeren. Met mijn piemel nog in haar voel ik mijn het bloed in mijn pik kloppen. Heel langzaam komt ze weer op gang, ze besluit zich om te draaien en glijd achterwaart weer over mijn pik, ik zie haar kleine kontje aansluiten om mijn piemel. Met haar handen spreid ze haar billen, en oeps mijn piemel floept uit haar natte kutje, gauw stopt ze mijn pik terug in haar warme gang.

Ze draait zich weer naar mij toe om het af te makken, met haar handen trekt ze mij af, terwijl ze haar lippen stevig op mijn eikel klemt, als ik bijna klaarkom, probeert ze mijn sperma op te vangen in haar mond…

 

Categories:

Amateur, Blowjob

3 maanden ago

Comments: 0


Related Videos

415 views

1 week ago

0%

Amateur

411 views

4 maanden ago

0%

Amateur

412 views

4 maanden ago

0%

Amateur

477 views

3 maanden ago

0%

Amateur

447 views

4 maanden ago

0%

Amateur

391 views

2 maanden ago

0%

Amateur

436 views

4 maanden ago

0%

Amateur

480 views

2 maanden ago

0%

Amateur

473 views

1 maand ago

0%

Amateur

Powered by wpXtube